طرز تهیه پولکی با 3 طعم خوشمزه

طرز تهیه پولکی با 3 طعم خوشمزه

پولکی جزو شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که افراد از خوردن آن لذت زیادی می‌برند. این شیرینی با طرز تهیه ساده‌ و راحت، این امکان را فراهم می‌کند تا علاقه‌مندان به هنر شیرینی‌پزی آن را در منزل آماده کنند. اگر شما هم می‌خواهید طرز تهیه پولکی را یاد بگیرید و این شیرینی را در سه طعم متفاوت و خوشمزه تهیه کنید، پیشنهاد می‌کنم خواندن این مقاله را از دست ندهید.

طرز تهیه پولکی کنجدی

اگر می‌خواهید پولکی کنجدی را به‌ سادگی در منزل تهیه کنید، به یک لیوان شکر، ۲ قاشق کنجد بو‌داده و مقدار کمی هل نیاز دارید (البته اضافه کردن هل به ذائقه شما بستگی دارد).
برای تهیه پولکی کنجدی، ابتدا قابلمه تفلون نسوز را روی شعله کم قرار دهید تا کمی گرم شود. سپس شکر را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا شکر با حرارت ملایم آب شود. در فاصله آب شدن شکر، می‌توانید آن را به‌آرامی هم بزنید تا مایعی شفاف و یکدست به دست آید. زمانی که مایع به رنگ کاراملی روشن درآمد، کنجدها را به آن اضافه کنید، مواد را کمی هم بزنید و در انتها شعله را خاموش کنید.
حالا مواد را در کف یک سینی استیل که قبلاً آن را چرب کرده‌اید، بریزید. با کف قاشق مواد را پهن کنید تا ضخامت آن کمتر شود. برای اینکه پولکی کنجدی به شکل‌های زیبا و متنوع درآید، می‌توانید مواد را با قالب‌های مختلف روی سینی بریزید و صبر کنید تا مواد کاملاً سرد شود.
پس از سرد شدن پولکی، آنها را در ظرف دربسته نگهداری کنید. پیشنهاد می‌کنیم این پولکی را مانند سوهان عسلی، همراه با چای تازه نوش جان کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

طرز تهیه پولکی با طعم نارگیل

برای تهیه این شیرینی به موادی که در ادامه، آن را برای شما لیست می‌کنیم نیاز است:

  • شکر: یک پیمانه
  • آب: نصف پیمانه
  • سرکه: به میزان 8 قاشق غذاخوری
  • نارگیل: یک قاشق مربا خوری

برای درست کردن پولکی نارگیلی، شکر، آب و سرکه را در یک قابلمه نسوز بریزید و روی شعله کم قرار دهید. صبر کنید تا شکرها به‌ آرامی و بدون هم‌زدن آب شوند. در فاصله آب شدن شکرها، به هیچ عنوان از قاشق برای هم‌زدن مواد استفاده کنید و فقط قابلمه را به صورت دورانی بچرخانید تا مواد داخل قابلمه به خوبی با هم ترکیب شوند. وقتی مواد داخل قابلمه غلیظ شدند، شعله گاز را خاموش کنید و نارگیل را بلافاصله به مواد اضافه کنید. سپس، مواد را روی سینی‌ای که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و با کف قاشق صاف کنید. در صورت تمایل، می‌توانید از قالب‌های مخصوص برای شکل دادن به پولکی نارگیلی استفاده کنید تا ظاهری متفاوت‌تر داشته باشند. پس از سرد شدن کامل مواد، می‌توانید پولکی نارگیلی را سرو کنید.

پولکی زعفرانی

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به پولکی زعفرانی علاقه دارید، بدانید که این شیرینی خوشمزه به آسانی در منزل قابل تهیه است. مواد لازم برای تهیه پولکی زعفرانی شامل موارد زیر است:

  • شکر: یک پیمانه
  • آب: به میزان 80 میلی لیتر
  • سرکه: حدوداً 40 میلی لیتر
  • زعفران دم کرده: یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه پولکی زعفرانی خوشمزه به شرح زیر است:
1. یک قابلمه نسوز تهیه کرده و شکر، آب و سرکه را داخل آن بریزید. قابلمه را بر روی حرارت کم قرار دهید.
2. در حین آب شدن شکر، سعی کنید مواد را زیاد هم نزنید.
3. زمانی که شکر کاملاً آب شد، زعفران را به آن اضافه کنید. مواد را کمی هم بزنید و سپس شعله را خاموش کنید.
4. حالا مایع غلیظ به دست آمده را روی سینی‌ای که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و با قاشق مواد را صاف کنید.
5. پس از صاف کردن مواد، با یک چاقو برش‌های طولی و عرضی روی مواد ایجاد کنید تا پس از سرد شدن، بتوانید آن‌ها را به شکل تکه‌های منظم از هم جدا کنید. همچنین می‌توانید برای شکل دادن به پولکی‌ها از قالب‌های مخصوص استفاده کنید و مواد را از داخل قالب‌ها به سینی بریزید.
6. وقتی مواد داخل سینی کاملاً سرد شدند، پولکی‌ها آماده هستند.

نکات مهم در رابطه با طرز تهیه پولکی

برای اینکه بتوانید پولکی خوشمزه و با کیفیتی تهیه کنید، لازم است به این چند نکته مهم توجه داشته باشید:

  • در هنگام پخت پولکی، باید از حرارت ملایم استفاده کنید.
  • در حین پخت پولکی، سعی کنید مواد را زیاد هم نزنید.
  • پس از سرد شدن مواد داخل سینی، آنها را در ظرف دربسته ریخته تا خشک نشوند.

چنانچه نتوانستید پولکی را به شیوه‌ای که در این مقاله بیان کردیم درست کنید، می‌توانید برای تهیه پولکی از فروشگاه گز اشکان، که ارائه‌دهنده انواع شیرینی‌های سنتی از جمله گز، سوهان، پولکی و نبات است، مراجعه کنید و از طعم بهترین پولکی اصفهان بهره‌مند شوید.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 11 =