طرز تهیه سوهان عسلی فقط با 4 مرحله ساده

طرز تهیه سوهان عسلی فقط با 4 مرحله ساده

سوهان عسلی، یکی از آن شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که هر کسی با خوردنش قطعاً عاشقش می‌شود. لازم است بدانید که این شیرینی با دستور پخت ساده‌ای که دارد، به راحتی در منزل هم می‌توان آن را تهیه کرد. به همین خاطر در این مقاله، می‌خواهیم شما را با طرز تهیه سوهان عسلی که فقط با مرحله 4 ساده می‌توان آن را تهیه کرد، بیشتر آشنا کنیم. پس پیشنهاد می‌کنم تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای تهیه سوهان عسلی

  • شکر: یک پیمانه
  • روغن: دو قاشق غذا خوری
  • عسل: سه قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذا خوری
  • خلال بادام: به میزان 150 گرم
  • خلال پسته: به مقدار دلخواه

مراحل طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه

در اینجا، می‌خواهیم با 4 مرحله ساده به شما آموزش دهیم که چطور می‌شود سوهان عسلی را در منزل هم تهیه کرد:

مرحله اول

یک سینی که سطح آن را با کمی روغن چرب کرده‌اید کنار دست خود قرار دهید تا بتوانید مواد سوهان را که آماده شد، سریعاً به سینی منتقل کنید.

مرحله دوم

یک ماهیتابه تفلون نچسب را بر روی حرارت بسیار کم قرار دهید و درون آن شکر و روغن را بریزید. سپس با قاشق چوبی، مواد را خیلی ملایم هم بزنید تا شکر آب شود و به حالت مایع درآید. حتماً دقت کنید که حرارت خیلی کم باشد؛ زیرا در غیر اینصورت شکر می‌سوزد و رنگ سوهان عسلی تیره می‌شود.

مرحله سوم

وقتی شکر کاملاً آب شد و حالت مایع به خودش گرفت، نوبت به اضافه کردن کردن عسل، زعفران و خلال بادام می‌رسد. در این مرحله، مواد را به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله سرعت عمل بسیار مهم است و حتی می‌توانید از یک نفر دیگر برای کمک گرفتن استفاده کنید. برای انجام این مرحله، باید از دو قاشق استفاده کنید. با یک قاشق مواد را سریعاً به سینی منتقل کنید و با پشت قاشق دیگر مواد را کمی فشار دهید تا به شکل سکه درآید. حتماً دقت کنید که بین مواد داخل سینی باید کمی فاصله باشد تا به یکدیگر نچسبند.
بعد از هر بار که مایه سوهان را با قاشق به درون سینی منتقل می‌کنید، سریعاً از خلال پسته برای تزئین مواد استفاده کنید؛ زیرا اگر مایه سوهان سفت شود، دیگر خلال پسته به مواد نمی‌چسبد.

بیشتر بخوانید: بهترین گز و سوهان فروشی در اصفهان

نکات مهم در رابطه با طرز تهیه سوهان عسلی

در طرز تهیه سوهان عسلی، لازم است به چند نکته مهم توجه ویژه داشته باشید. برخی از این نکات عبارتند از:
در تهیه این شیرینی خوشمزه، داشتن سرعت عمل بسیار مهم است. اگر در حین ریختن مایه سوهان به درون سینی، سرعت عمل کافی نداشته باشید، باعث می‌شود که سوهان سفت شود و آن شیرینی که انتظارش را داشتید، به دست نیاید.
از آنجا که برای تهیه سوهان عسلی از مواد نگهدارنده استفاده نمی‌شود؛ پس از سرد شدن مایه‌ی سوهان درون سینی، آنها را درون ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. دقت داشته باشید که سوهان عسلی را می‌توانید به مدت یک ماه نگهداری و مصرف نمایید.
با توجه به ذائقه خود، می‌توانید از مغزیجات دیگر مانند مغز تخمه، پسته و کنجد به جای خلال بادام استفاده کنید.

چرا سوهان عسلی تلخ می‌شود؟

تلخ شدن سوهان عسلی معمولاً به دو دلیل بستگی دارد. اول اینکه، هم زدن شکر و روغن با حرارت بالا، باعث می‌شود تا مایه سوهان بسوزد و رنگ تیره‌تری به خود بگیرد و در نهایت، باعث تلخ شدن آن شود.
دوم اینکه، اگر مغزیجات استفاده شده در شیرینی‌هایی مثل سوهان عسلی و گز تازه نباشد، این شیرینی‌ها تلخ و بدمزه می‌شوند.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =